Вхід | Реєстрація

Діти відібрали у хлопця золотий ланцюжок

Діти відібрали у хлопця золотий ланцюжок

У період літніх шкільних канікул на території області проводиться загальнодержавна профілактична операція «Літо-2012». Саме в цей період діти частіше стають як потерпілими від злочинів, так і самі вчиняють протиправні посягання.

Так, на початку червня працівниками кримінальної міліції у справах дітей Автозаводського райвідділу розкрито тяжкий злочин, де фігурантами і потерпілими є неповнолітні.

Встановлено, що 14 червня близько 19 години у парку (по вулиці Жовтневій) двоє неповнолітніх братів 14-ти та 17-ти років відкрито заволоділи золотим ланцюжком із хрестиком у 14-річного однолітка та нанесли йому тілесні ушкодження.

Отримавши повідомлення, міліціонери затримали підозрюваних. Правоохоронці з’ясували, що хлопці раніше судимі, стоять на профілактичному обліку в органах міліції та неодноразово потрапляли в поле зору за правопорушення.

Побачивши однолітка з масивним ланцюжком на шиї, юні грабіжники спокусилися заволодіти ювелірним виробом. Спочатку вони намагалися просто забрати ланцюжок, а коли хлопець почав пручатися, повалили його на землю та почали бити. Потім, силою заволодівши ювелірним виробом, втекли.

Та насолоджуватись «успіхом» довелося недовго. Хлопці були затримані «по-гарячих слідах», а дорогий виріб повернутий законному власнику.

На даний час вирішується питання про порушення відносно юнаків кримінальної справи за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством). Неповнолітнім загрожує позбавлення волі на строк до шести років.


Автор: Анна Васенко, прес-служба Кременчуцького МУ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 червня 2012, 13:35 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації