Вхід | Реєстрація

Чоловік незаконно утримував двох дівчат 4 години

Чоловік незаконно утримував двох дівчат 4 години

Нещодавно чоловік, запідозривши двох дівчат 15-ти та 18-ти років у тому, що вони викрали його барсетку з грошима і документами на його ім’я, зачинив їх в автівці і, погрожуючи їм фізичною розправою, вимагав повернення йому його речей. Близько чотирьох годин полтавець незаконно утримував дітей. Потім одна із дівчат зізналася у скоєнні крадіжки і сказала, що барсетка знаходиться у її подруги. Тож порекомендувала чоловікові відвезти їх за вказаною адресою, щоб повернути вкрадене. Прибувши до названого будинку, одна з дівчат залишилася у якості заручника, а інша пішла до подружки, звідки й викликала міліцію.

Наразі відносно молодика вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 356 Кримінального кодексу України (самоправство). Чоловікові загрожує до 850 гривень штрафу, або виправні роботи на строк до 2-х років, або арешт на строк до 3-х місяців.

А дівчатка перевіряються на причетність до скоєння цієї крадіжки і не виключено, що й вони, або їх батьки, можуть бути притягненими до юридичної відповідальності, у разі підтвердження факту правопорушення.

Щоб не створювати собі додаткових проблем, міліція Полтави радить не чинити самосуду і не займатися самоправством, а звертатися до правоохоронних органів, які адекватно оцінять будь-яку ситуацію та нададуть належну правову оцінку діям правопорушників.


Автор: ВЗГ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 липня 2012, 13:19 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації