Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькому районі батько порізав сина

У Кременчуцькому районі батько порізав сина

Тривожна інформація надійшла з лікарні до працівників Кременчуцького райвідділу міліції близько 7-ої години ранку 29 червня. Правоохоронцям повідомили, що до реанімаційного відділення доставлений чоловік із проникаючим ножовим пораненням. У ході розслідування даного інциденту правоохоронці швидко встановили підозрюваного у нападі.

З’ясувалось, що близько 6-ої години ранку у селі Роботівці у власному будинку 71-річний пенсіонер не на жарт посварився із своїм 48-річним непрацюючим сином. У ході сварки батько так розлютився, що вхопив кухонного ножа та спричинив своєму нащадку проникаюче поранення в область черевної порожнини з пошкодженням печінки та грудної клітини ззаду, з пошкодженням легені. Наразі за життя потерпілого борються лікарі. За інформацією медиків, стан чоловіка тяжкий.

Батько пояснив працівникам міліції причину сварки: «Ми сиділи та розпивали горілку. Під час розмови я почав йому говорити, що вже пора шукати роботу , а не сидіти на моїй шиї. Це сина розлютило і він почав мене бити. Потім схопився за ніж та хотів вдарити. Мені все ж таки вдалося вихватити в нього з рук ніж, яким я його, в пориві люті, і вдарив. Коли він розвернувся щоб вийти з дому, я йому наніс ще один удар ножем в спину. Вбивати я його не хотів, я тільки захищався».

«Як все було насправді, встановить подальше слідство, а син з діагнозом проникаюче поранення черевної порожнини, з ушкодженням печінки та проникаючим пораненням грудної клітини ззаду, з пошкодженням легені, доставлений на лікування в реанімаційне відділення лікарні. На даний час стан здоров’я його стабільно тяжкий» - говорить начальник Кременчуцького районного відділу міліції Олександр Яцик.

Проти горе-батька порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 15, частина 1 статті 115 Кримінального кодексу України (незакінчений замах на умисне вбивство), що карається позбавлення волі від 7 до 15 років.


Автор: Андрій Федорненко, ВЗГ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 липня 2012, 16:44 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації