Вхід | Реєстрація

Конопляне кладовище

Конопляне кладовище

6 липня працівники Крюківського райвідділу міліції повиривали та спалили близько 1000 кущів нарковмісної рослини. Інформацію дільничні інспектори отримали від небайдужих громадян. Люди повідомили, що на кладовищі, розташованому по вулиці Котлова у Кременчуці, висаджено дві плантації конопель. Виїхавши на вказане місце, міліціонери дійсно виявили в кінці кладовища сотні кущів дурману, який зростав навіть поміж могил. Місцеві мешканці говорять, що дану рослину однозначно хтось засіяв. Адже минулого року її тут не було. Правоохоронці всі виявлені рослини повиривали та спалили.

Таким чином, завдяки небайдужості громадян та співпраці людей із міліцією, вдалося припинити постачання чергової партії сировини для виготовлення смертельного зілля та врятувати бодай одну людину, за що міліціонери щиро дякують місцевим мешканцям. Паралельно дільничні ретельно перевіряють всю отриману інформацію, з метою встановлення осіб, причетних до незаконного вирощування наркотиковмісних рослин. У разі встановлення особи, що вчинила це правопорушення, відносно неї буде порушена кримінальна справа за частиною 2 статтею 310 Кримінального кодексу України (незаконний посів, або вирощування конопель). Санкція статті передбачає покарання від 3-х до 7-ми років ув’язнення.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 липня 2012, 09:37 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації