Вхід | Реєстрація

У Кременчуці два хлопці пограбували жінку

У Кременчуці два хлопці пограбували жінку

Нещодавно до правоохоронців Кременчука надійшло повідомлення від 41-річної місцевої мешканки про її пограбування невідомими чоловіками. Отримавши необхідну інформацію черговий міліціонер одразу зорієнтував всі наряди міста на затримання зловмисників. Наряд патрульно-постової служби, який найближче знаходився до місця скоєння правопорушення, негайно вирушив на допомогу потерпілій. Дорогою до місця події міліціонери раптом помітили двох підозрілих молодиків, які були схожими за описом на кривдників жінки. Крім того, під час затримання підозрювані намагалися чинити опір правоохоронцям та втекти в двори, що по вулиці Радянській. Але їм це не вдалося. А коли працівники патрульно-постової служби затримали підозрюваних, то з’ясувалось, що вони не помилилися. Хлопці одразу зізналися у скоєному. Один із затриманих виявився неповнолітнім, йому 17 років, а іншому співучаснику - 19. Юні грабіжники пояснили, що близько 2-ої години 30-ти хвилин ночі на розі вулиць Першотравневої та Шевченка вони з товаришем запримітили самотню жінку, яка йшла нічним містом, і вирішили скористатися ситуацією та вирвати у беззахисної людини сумку, щоб таким чином збагатитися. Викрадені речі планували збути за певну суму, а гроші використати у власних потребах.

Під час огляду у підозрюваних були вилучені речові докази. Потерпіла одразу впізнала не лише свої речі, а й самих кривдників.


Автор: Анна Васенко, прес-служба Кременчуцького МУ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 липня 2012, 12:24 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації