Вхід | Реєстрація

Кременчуцький ревізор допустив недонадходження в бюджет 2,8 млн. гривень

Кременчуцький ревізор допустив недонадходження в бюджет 2,8 млн. гривень

Прокуратура Кременчука розслідувала і направила до суду кримінальну справу за обвинуваченням державного податкового ревізора-інспектора одного з відділів державної податкової інспекції Кременчуцької ОДПІ за ч.2 ст.367 КК України (службова недбалість).

Досудовим слідством встановили, що ревізор не внесла до електронних карток особових рахунків платників податків інформацію про виникнення у одного із товариств Кременчука 2,8 млн грн податкового боргу. Таким чином, через недбале ставлення податківця до виконання своїх службових обов'язків позовна робота по стягненню заборгованості не проводилася, до державного бюджету не надійшло 2,8 млн грн.

"Під час розслідування справи до згаданого товариства податкова інспекція заявила позов, який на даний час судом задоволено та звернуто до виконання", - повідомив заступник начальника відділу прокуратури області.


Автор: Ростислав Яроцький, poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 липня 2012, 13:27 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації