Вхід | Реєстрація

У Полтаві водій маршрутки торгував наркотиками

У Полтаві водій маршрутки торгував наркотиками

В місті Полтава працівники Октябрського райвідділу міліції затримали водія маршрутки, який збував наркотики прямо на робочому місці.

Як встановили оперативники, 53-річний полтавець, раніше судимий за наркотики, рухаючись по маршруту «Огнівка-Левада», домовлявся з клієнтами по телефону про місце та час збуту наркотику, а потім тут же, при пасажирах, збував «дурман» клієнтам. Деякі з них навіть сідали в маршрутку на переднє сидіння, де водій продавав їм чергову дозу.

Працівники міліції затримали зловмисника «на-гарячому», під час чергового збуту своєму клієнту за 100 гривень 2 см3 опію ацетильованого на одній із зупинок Полтави. Під час обшуку в автомобілі «Газель» міліціонери вилучили наркотичний засіб – опій, а також ангідрит, який використовується для виготовлення наркотиків та гроші в сумі 500 гривень. Крім цього, в салоні авто міліціонери виявили кістень, який водій возив з собою начебто для самозахисту.

Під час затримання водій маршрутки був у неадекватному стані. За всіма ознаками він знаходився в стані наркотичного сп’яніння. Міліціонерам затриманий пояснив, що наркотики він знайшов на вулиці та вирішив залишити їх собі.

Наразі по даному факту порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України – незаконне виготовлення та збут наркотичних засобів. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна. Розпочате досудове слідство.


Автор: Алла Квіта, інспектор ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 липня 2012, 13:50 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації