Вхід | Реєстрація

Затримано кременчужанина, який протягом минулого тижня грабував жінок

Затримано кременчужанина, який протягом минулого тижня грабував жінок

Минулого тижня до міліції міста Кременчук у різні дні надійшли письмові заяви від двох місцевих мешканок, які повідомили про факти їх пограбування.

Проаналізувавши отриману інформацію, міліціонери з’ясували, що зловмисник діє в нічний час у одному й тому ж районі (по вулиці 50 років СРСР). Крім цього, обставини, за яких грабіжник діяв, були дуже схожими. Наприклад, одна із заявниць, 29-річна громадянка, повідомила, що нападник заволодів її сумкою з двома мобільними телефонами та грошима, погрожуючи ножем. А друга потерпіла (20-річна місцева мешканка) повідомила, що зловмисник, погрожуючи розправою, заволодів її мобільним телефоном, золотим ланцюжком, каблучкою та сережками коли вона поверталась додому.

І хоча потерпілі негайно зверталися по допомогу до міліції, однак описати чіткі прикмети зловмисника вони не могли, бо були налякані і розгублені. Зі слів жінок правоохоронці зрозуміли, що напади вчиняє одна й та ж особа.

За розкриття даного злочину одразу взялися працівники карного розшуку Крюківського райвідділу міліції. Невдовзі правоохоронцям вдалося вийти на слід підозрюваного та розкрити злочини. У ході оперативної роботи в поле зору досвідчених оперативників потрапив 26-річний чоловік, який раніше вже мав проблеми із законом та має ряд судимостей за різні кримінальні вчинки. Під час його затримання підозрюваний заперечував свою причетність до нападів на жінок. Ймовірно не хотів знову потрапити за грати. Та коли правоохоронці пред’явили чоловікові беззаперечні речові докази, а на додаток його впізнали і потерпілі – затриманий одразу зізнався у своїх нічних «подвигах».

«Саме в цьому районі завжди темно, а в нічний час малолюдно, що і дало можливість після скоєння злочину піти непоміченим» - саме так молодик пояснив міліціонерам «тактику і стратегію» своїх дій.
Наразі жіночий грабіжник заарештований. Відносно нього вирішується питання про порушення кримінальних справ одразу за двома статтями Кримінального кодексу України: 187 частиною 1 (розбій) та 186 частиною 2 (грабіж). Чоловікові загрожує до 7-ми років ув’язнення. Також проводиться подальша перевірка щодо причетності молодика до скоєння інших протиправних діянь на території міста Кременчук.


Автор: Анна Васенко, прес-служба Кременчуцького МУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 липня 2012, 15:51 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації