Вхід | Реєстрація

У Полтаві на залізничному вокзалі затримано збоченця

У Полтаві на залізничному вокзалі затримано збоченця

24 липня деякі полтавці стали свідками сварки між двома чоловіками, яка сталася поблизу залізничного вокзалу «Південний». На щастя, неподалік конфліктуючих осіб ніс службу наряд міліції з Батальйону патрульно-постової служби Полтави, який втрутився в сварку.

У ході локалізації конфлікту міліціонери упізнали одного із чоловіків — він в даний момент розшукувався за вчинення розпусних дій відносно 9-річного племінника іншого полтавця. За таких обставин на місце пригоди правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу Ленінського райвідділу міліції.

У ході розслідування інциденту міліціонери встановили, що 24 липня близько 18-ої години 9-річний хлопчик повертався з прогулянки додому. Раптом до нього підбіг незнайомець і погрожуючи фізичною розправою та пістолетом, потяг хлопчика до закинутого будинку, де вчинив розпусні дії.

На щастя, дитині вдалося втекти та вчасно повідомити рідних. Це дало змогу спільними зусиллями родичів та міліціонерів вирахувати та затримати зловмисника.

Останній, на момент затримання, знаходився неподалік місця скоєння злочину. У підозрюваного правоохоронці вилучили пістолет. Але як з’ясувалось, він був іграшковий. Міліціонерам затриманий пояснив, що збирався випити трішки пива та постріляти з іграшкового пістолета пластмасовими кульками по кущам, а хлопчика бачить уперше. Також було з’ясовано, що чоловік понад 20 років відбував покарання у в’язницях за скоєння злочинів і звільнився лише на початку цього року.

Наразі по факту скоєного злочину вже порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 156 Кримінального кодексу України (вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Розпочате досудове слідство.


Автор: Наталія Жовтенко, інспектор Ленінського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 липня 2012, 12:22 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації