Вхід | Реєстрація

Чоловік підрізав жінку через ревнощі

Чоловік підрізав жінку через ревнощі

Нещодавно, а саме 24 липня, через ревнощі чоловіка постраждала 43-річна мешканка Чорнухинського району, яка тимчасово працювала в Лубнах. Жінка із своїм молодшим на 9 років чоловіком певний час проживали в одному із сіл Лубенського району та працювали неподалік від міського сміттєзвалища. Саме там вона й познайомилася з одним із місцевих працівників, з яким, за словами колег, у неї зав’язалися близькі відносини. Проте подружжю через деякий час у зв’язку із сімейними обставинами довелося повернутися в рідне село. Але жінка продовжувала підтримувати відносини із колишнім знайомим. Час від часу вони телефонували один одному.

На цьому ґрунті у родині неодноразово виникали сварки. І ось 23 липня жінка вирішила більше не терпіти постійних чоловікових дорікань, які він висловлював переважно у нетверезому стані, й повернулася до Лубен. Звідти вона зателефонувала й повідомила йому, що хоче розлучитися, бо більше так жити не бажає.

У пориві гніву та ревнощів, «заливши очі оковитою», ображений чоловік, прихопивши із собою кухонного ножа, подався до Лубен «на розбірки» із дружиною. На території Лубенського міського сміттєзвалища, що знаходиться в Лубнах по вулиці Гайдая, під час сімейної сварки чоловік дістав ножа та вдарив ним дружину в спину. У наслідок цього жінка отримала проникаюче ножове поранення лівої половини грудної клітки з пошкодженням легені. Після вчинення злочину молодик викинув ніж та намагався втекти. Але місцеві робітники, які були свідками сімейної драми, затримали нападника та викликали міліцію.

Прибувши на місце події працівники карного розшуку лубенської міліції кривдника жінки затримали та відшукали знаряддя злочину. На сьогоднішній день чоловік свою вину визнав повністю і шкодує про скоєне. Та що зроблено, те зроблено. І за свої дії доведеться відповісти перед Законом. Наразі правоохоронці проводять дослідчу перевірку та вирішують питання про порушення відносно ревнивця кримінальної справи за ознаками злочину передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Чоловікові загрожує від 5-ти до 8-ми років ув’язнення.


Автор: Олена Якимець, інспектор по роботі з населенням Лубенського МВ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 липня 2012, 15:32 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації