Вхід | Реєстрація

«Зняла» порчу, тисячу гривень, золоту каблучку і парфуми

«Зняла» порчу, тисячу гривень, золоту каблучку і парфуми

Днями до Крюківського райвідділу міліції міста Кременчука звернулась 30-річна жінка, яка працює перукарем в центральній частині міст. Вона повідомила, що декілька днів тому її ошукала невідома жінка.

Декілька днів потому до приміщення перукарні, в якій працює постраждала, зайшла жінка. На той час клієнтів в перукарні не було. Скориставшись нагодою, вона завела розмову , в якій повідомила, що на майстриню та її родичів була «наведена порча». Щоб її «відробити» треба було додатково зустрітися. Домовившись про зустріч, жінка пішла.

Розхвильована жінка, взявши обумовлену суму грошей, прийшла на місце зустрічі. Під час «зняття порчі» шахрайка заволоділа 1 000 гривень , золотою каблучкою, парфумами та одягом жінки.
Трохи оговтавшись, жінка звернулась до працівників міліції.

За справу взялися оперативники карного розшуку Крюківського райвідділу міліції. В ході проведених пошукових заходів злодійку було встановлено, а наступного дня її затримали на території Крюківського району.

Затриманою виявилась раніше не судима, ніде не працююча 36-річна місцева мешканка.
Її дії кваліфікуються за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство), що передбачає покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеження волі на строк до 3-х років.


Автор: Лариса Майоршина, прес-служба Кременчуцького міського управління Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 серпня 2012, 09:32 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації