Вхід | Реєстрація

У Кременчуці сп'янілий син забив немічну матір

У Кременчуці сп'янілий син забив немічну матір

Днями до чергової частини Кременчуцького міського управління від 33-річного місцевого мешканця надійшло повідомлення, про те що по вулиці Підгірній в сусідній від нього квартирі знаходиться труп 76-річної сусідки.

Під час огляду місця події, слідчо-оперативна група виявила на підлозі спальної кімнати труп власниці квартири з тілесними ушкодженнями кримінального походження. Тому труп жінки було направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Згідно акту СМЕ, смерть настала в наслідок гострої внутрішньої крововтрати, тупої травми живота.

Під час проведення першочергових заходів було встановлено, що за життя жінка хворіла на цукровий, пересувалась по квартирі з ціпком. Разом з нею мешкав не працюючий 46-річний син, який мав доглядати за матір'ю. Родичі бабусі , що знаходились за межами міста, кожного дня телефонували до неї , та цікавились її самопочуттям. А коли декілька днів жінка не відповідала на дзвінки, вони зателефонували до сусіда. Тож саме він і виявив цю жахливу картину та повідомив в міліцію.

На час приїзду правоохоронців син знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Він пояснив, що весь день проспав, а що трапилось з матір'ю - не знає. Дивним здалося ще й те, що в квартирі не було грошей, хоча жінка отримувала непогану пенсію, та й родичі допомагали.

При подальшій перевірці було встановлено, що син з матір'ю часто сварилися з приводу того, що на гроші матері він зловживав алкогольними напоями. В квітні цього року його було притягнуто до адміністративної відповідальності за хуліганство, вчинене за місцем мешкання. Тому підозра впала саме на сина потерпілої. І не без підставно. Як з’ясували працівники карного розшуку Автозаводського райвідділу міліції, напередодні вранці у сп'янілого сина з матір'ю виникла чергова сварка, під час якої він руками та ногами завдав вищевказані тілесні ушкодження, що згідно акту СМЕ кваліфікуються як умисні тяжкі, що спричинили смерть. За такі противоправні діяння Кримінальним кодексом України за частиною 2 статті 121 передбачається позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.


Автор: Лариса Майоршина, пресс служба Кременчуцького міського управління Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 серпня 2012, 09:18 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації