Вхід | Реєстрація

В Кременчуці хрестини дитини закінчилися різаниною між батьками

В Кременчуці хрестини дитини закінчилися різаниною між батьками

До чергової частини Кременчуцького міського управління зателефонувала невідома жінка, яка розповіла правоохоронцям про те, що в квартирі, розташованій по проспекту 50 років Жовтня, її сусідка зарізала свого співмешканця.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Автозаводського райвідділу міліції. Було встановлено, що за вказаною адресою мешкає не працююча 22-річна жінка, її 27-річний співмешканець та однорічний син. Того дня в родині святкували хрестини хлопчика. Тож, не обійшлося й без оковитої. Згодом, під впливом алкоголю, у родині виникла сварка. Щоб уникнути подальшого розгортання конфлікту, жінка, забравши малого, пішла з дому до знайомих. Та через деякий час туди прийшов і її співмешканець зі своїм братом. Поспілкувавшись, брати вмовили молоду маму повернутися додому. Але вдома чоловік знову «взявся за старе». Ухопивши кухонного ножа він почав погрожувати дружині розправою. Вгамовувати господаря взявся його брат. Скориставшись цим моментом, жінка й собі ухопила ніж і вдарила ним у груди свого співмешканця. Все це відбувалося на очах маленького хлопчика, якого мати, після скоєного, взяла на руки і втекла . Переховуючись у сусідів, жінка розповіла їм про те, що трапилось. Отримавши жахливу інформацію, люди одразу повідомили правоохоронців.

З місця пригоди пораненого було доставлено до реанімаційного відділення міської лікарні з діагнозом: проникаюче поранення грудної клітини, пошкодження серцевого мішечка. Наразі чоловік прооперований та знаходиться в контактному стані. Дії співмешканки коментувати відмовився.

По даному факту порушено кримінальну справу за статтями 15 та 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Жінці загрожує ув’язнення на строк від 10-ти до 15-ти років. Щодо подальшої долі малюка, то її визначать відповідні служби опіки.


Автор: Лариса Майоршина, пресс-служба Кременчуцького МУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 вересня 2012, 16:59 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації