Вхід | Реєстрація

За ремонт квартири пенсіонерка «розрахувалася» золотом

За ремонт квартири пенсіонерка «розрахувалася» золотом

У Кременчуці жінка, яка визвалась відремонтувати пенсіонерці квартиру, викрала золоті вироби на суму 36 000 гривень.

Нещодавно до чергової частини Кременчуцького міського управління звернулась пенсіонерка (1940 року народження), яка повідомила, що з її квартири зникли золоті прикраси вагою близько 120 грам. У крадіжці підозрює жінку, яку найняла для проведення ремонту своєї квартири.

У ході проведеної перевірки по даній заяві працівниками карного розшуку Кременчуцького МУ було встановлено, що недавно у заявниці гостювала її племінниця, яка у себе вдома робила ремонт. Остання привезла із собою необхідні речі, коштовності та гроші. Коли ремонт у її помешканні завершився - повернулася додому. Однак золоті прикраси племінниця забрати забула.

Через деякий час зробити ремонт вирішила і тітка. Задля цього вона найняла знайому (1972 року народження), яка прийшла на роботу зі своїм співмешканцем (1971 року народження).

Як потім «робітники» пояснили правоохоронцям, під час проведення робіт вони посунули стіл, з ящика якого посипались золоті речі. Усе золото, що "найманці" виявили, вони забрали собі. Частину викраденого здали за дві тисячі гривень. А решту заховали в різних місцях за місцем свого мешкання у селищі Молодіжне. Після присвоєння чужих прикрас зловмисники на роботу вже не вийшли.

Коли господарка квартири пожалілася своїй племінниці на горе-ремонтників, небога згадала про забуті у тітки коштовності.

Правоохоронці встигли вилучити та повернути власниці близько 90 відсотків викраденого. Наразі по даному факту порушена кримінальна справа за частинами 2 та 3 статті 185 (крадіжка групою осіб, пов’язана з проникненням) Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 3-х  до 6-ти років.


Автор: Лариса Майоршина, пресс-служба Кременчуцького міського управління УМВС України в Полтавській області.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 вересня 2012, 16:17 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації