Вхід | Реєстрація

У одному із барів Кременчука «бушував» п’яний клієнт

Нещодавно у Кременчуці стався курйозний випадок. Одного вечора близько 17 години до місцевого кафе-бару завітав 28-річний кременчужанин. Чоловік був нетверезий, але випитого здалося замало.

Він всіляко намагався привернути до себе увагу обслуговуючого персоналу. Коли біля нього проходила офіціантка, він вибив з її рук тацю, а потім почав нищити меблі закладу. При цьому гучно нецензурно лаявся. Потім зняв штани, та демонстрував присутнім свої статеві органи.

Закінчивши «виступ», пішов з бару. Приголомшливі відвідувачі довго не могли прийти до тями. Даний чоловік був постійним відвідувачем закладу, та раніше такого з ним ніколи не траплялось.

Адміністрація ж такого вчинку клієнтові не пробачила. Оцінивши нанесені кафе-бару збитки, звернулись з письмовою заявою до міліції.

Наступного дня дільничними інспекторами міліції Крюківського райвідділу міліції цей громадянин був затриманий. Як з’ясувалося, мешкав він неподалік місця події. Свій вчинок пояснює тим, що знаходився під впливом алкоголю.

А от згідно статті 296 Кримінального кодексу України його дії кваліфікуються як хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, та караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеженням волі на строк до 5 років.


Автор: Лариса Майоршина , пресс-служба Кременчуцького міського управління УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 вересня 2012, 17:46 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації