Вхід | Реєстрація

Щоб отримати «гострі відчуття» неповнолітня пішла на крадіжку

Нещодавно у Кременчуці охороною магазину побутової хімії та біжутерії була затримана неповнолітня, яка намагалася привласнити товару на суму близько 400 гривень. У магазині дівчина набрала різноманітного товару та намагалася пройти повз касу не розрахувавшись.

При виїзді на місце пригоди слідчо-оперативною групою Автозаводського райвідділу міліції було встановлено, що затримана 16-річна учениця престижного навчального закладу міста. Виховується у повній, забезпеченій сім’ї.

Невдалу крадійку затримала охорона закладу. Їй було запропоновано розрахуватися за товар, але дівчина відмовилась. Тоді адміністрація магазину вирішила звернутися до правоохоронців.

Свої дії дівчина пояснила тим, що хотіла відчути «гострі відчуття» та перевірити, як спрацює охорона.

Відтепер дівчині за таку «перевірку» прийдеться відповідати згідно частини 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.


Автор: Лариса Майоршина, прес-служба Кременчуцького міського управління УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 вересня 2012, 15:15 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації