Вхід | Реєстрація

Карлівські міліціонери викрили нелегальний пункт прийому металобрухту

У місті Карлівка дільничні інспектори міліції викрили підпільний пункт прийому металобрухту.

Як встановили правоохоронці, 26-річний місцевий мешканець влаштував нелегальний бізнес в приміщенні орендованої недіючої котельні. Протягом деякого часу місцеві здавали молодику металеві вироби, за що отримували гроші.

Наразі незаконна діяльність спритника припинена. Вилучено 311 кг металобрухту та ваги. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 1 статті 213 Кримінального кодексу України – порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від ста до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 жовтня 2012, 15:13 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації