Вхід | Реєстрація

Чоловік заступився за жінку і поплатився життям

Днями до Кременчуцького райвідділу міліції зі станції швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що 50–річному чоловіку в селі Максимівка було завдано тілесних ушкоджень, внаслідок яких він помер до приїзду карети швидкої допомоги.

На місце події одразу виїхала слідчо–оперативна група міліції. У ході роботи правоохоронці з’ясували всі обставини події. Виявилось, що того дня потерпілий разом зі своєю співмешканкою, її донькою та цивільним чоловіком доньки переїжджали із міста Кременчук у село Максимівка. Після того, як впорядкували всі речі, родичі вирішили відзначити вдалий переїзд. Вживши певну дозу спиртних напоїв 29–річний зять раптом почав ображати свою тещу. За співмешканку вступився потерпілий. Між чоловіками почалася сварка, внаслідок якої зять почав наносити удари потерпілому в область тулуба та голови. Молодик лупцював чоловіка доти, доки бідолашний взагалі перестав рухатися. За таких обставин співмешканка потерпілого одразу ж викликала швидку медичну допомогу. Але, на жаль, лікарі вже нічим не могли зарадити. Констатувавши смерть людини, медики викликали міліцію.

Наразі відносно зятя-бузувіра порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Тепер підозрюваному доведеться здійснити ще одне переселення. Адже йому загрожує від 7-ми до 10-ти років ув’язнення


Автор: Андрій Федорненко, Кременчуцький РВ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 жовтня 2012, 15:13 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації