Вхід | Реєстрація

Міліціонери Кременчука викрили службовий злочин

Міліціонери Кременчука викрили службовий злочин

Нещодавно працівники відділу державної служби боротьби з економічними злочинами Кременчуцького міського управління виявлено та задокументовано факт зловживання службовим становищем директором однієї із дитячих спортивних шкіл міста. Міліціонери встановили, що із січня по вересень 2010 року директором, під час виконання організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов’язків, зловживаючи службовим становищем, допущено розтрату державного майна вищевказаної школи, внаслідок чого відділу фізичної культури і спорту виконавчого комітету Кременчуцької міської ради було завдано шкоди на суму понад 26 тисяч гривень. Цей факт підтверджено ревізією, що була проведена фінансовою інспекцією Кременчука. Наразі слідчим міськвідділу порушена кримінальна справ за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження чи позбавлення волі строком до 5-ти років, із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років. Триває досудове слідство.


Автор: КМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 жовтня 2012, 13:25 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації