Вхід | Реєстрація

У кременчуці чоловік напився і хотів зістрибнути з мосту

У кременчуці чоловік напився і хотів зістрибнути з мосту

7 жовтня близько 13 години до чергової частини Кременчуцького міського управління від пересічних громадян почали надходити повідомлення (всього близько 10) про те, що на парапеті Крюківського мосту стоїть чоловік, який, вірогідно, має намір стрибнути. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група Крюківського райвідділу міліції, якій вдалося врятувати чоловіка і не допустити здійснення ним останнього кроку з життя.

Врятованим виявився 42-річний місцевий мешканець. На момент приїзду правоохоронців, чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. А в руці він тримав ще й пляшку пива. Що змусило людину так нехтувати власним життям, наразі невідомо. Адже він відмовився надавати будь-які пояснення стосовно свого вчинку. Сподіваємось, що в майбутньому у чоловіка буде все гаразд і подібного бажання у нього ніколи не виникне.

А міліція дякує всім громадянам, які зателефонували і повідомили про інцидент. Приємно, що у місті на Дніпрі живуть небайдужі до чужої біди люди.


Автор: Лариса Майоршина, пресс-служба Кременчуцького міськуправління, УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 жовтня 2012, 16:34 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації