Вхід | Реєстрація

Зняв квартиру щоб обікрасти

Зняв квартиру щоб обікрасти

До кременчуцьких правоохоронців звернулась 65-річна пенсіонерка, яка повідомила, що з її квартири по провулку Л.Толстого була скоєна крадіжка особистих речей на суму близько 3 000 гривень.

Працівники карного розшуку Автозаводського райвідділу міліції, які проводили перевірку по даному повідомленню, встановили, що заявниця здала вказану квартиру 27-річному чоловіку терміном на три дні. Після закінчення вказаного строку, жінка прийшла до оселі та виявила нестачу речей, а саме: дитячого ліжечка та телевізора імпортного виробництва. За даними, що володіли оперативники, було встановлено особу підозрюваного. Ним виявився мешканець Глобинського району. В Кременчуці він працює на одному з промислових підприємств, неподалік від якого його й було затримано. Свої дії затриманий прокоментував наступним чином . Він дійсно, винаймав вказану квартиру. Коли закінчилися гроші, вирішив збагатитися за рахунок власниці. Задля цього замовив вантажне таксі, загрузив викрадені речі, а потім продав їх знайомим. Отримані 550 гривень витратив на власні потреби. До речі, правоохоронцям вдалося вилучити викрадені речі та повернути їх власниці.

Тож чоловіку, за вчинене ним протиправне діяння, згідно частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна) загрожує покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або ж виправні роботи на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3-х років.


Автор: Лариса Майоршина, пресс-служба Кременчуцького міського управління УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 жовтня 2012, 09:25 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації