Вхід | Реєстрація

Керівництво УМВС Полтавщини розслідує справу щодо погроз журналісту

Нещодавно на сайтах Полтавщини було оприлюднено матеріали, в яких повідомлялося, що редактору газети «Події та коментарі» погрожували розправою за матеріали, надруковані в цьому виданні. Цю інформацію взяло на контроль керівництво УМВС Полтавщини.

Принагідно повідомляємо, що 14 жовтня цього року на телефон 102 дійсно звернулася місцева жінка, яка повідомила працівників міліції, що на її телефон зателефонував невідомий чоловік і погрожував їй розправою. Розслідування цього інциденту доручено працівникам Ленінського райвідділу міліції Полтави. Наразі тривають заходи щодо встановлення особи невідомого зловмисника.

Якщо у громадян є інформація, яка допоможе швидше знайти правопорушника, просимо надати її правоохоронцям по телефону: (0532) 58-44-68, 102, або будь-яким іншим зручним способом. Будемо щиро вдячні!


Автор: ВЗГ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 жовтня 2012, 17:17 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації