Вхід | Реєстрація

У Кременчуці побили кандидата у Народні депутати України

Близько 15-ої години 20 хвилин 16 жовтня до чергової частини Автозаводського райвідділу міліції Кременчука із заявою про вчинення правопорушення звернулася 48-річна жінка, яка представилася довіреною особою одного із кандидатів-самовисуванців у Народні депутати України. Заявниця повідомила правоохоронцям, що близько 15-ої години у одному із дворів будинків по вулиці Київській у Кременчуці під час проведення передвиборчої агітації між 49-річним кандидатом в Народні депутати України, інтереси якого вона представляє та невідомим чоловіком виник конфлікт, який переріс у бійку.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група міліції. У ході роботи правоохоронцям швидко вдалося встановити особу підозрюваного. Ним виявився 41-річний гість із Лубенщини, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, звалив акустичну колонку та затіяв бійку із кандидатом.

Наразі працівники міліції проводять дослідчу перевірку, в ході якої вирішується питання про порушення кримінальної справи відносно лубенця за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція цієї частини статті передбачає покарання у вигляді штрафу у розмірі від 8500 до 17000 гривень, або арешту на строк до 6-ти місяців, або обмеження волі до 5-ти років.


Автор: ВЗГ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 жовтня 2012, 10:15 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації