Вхід | Реєстрація

У Кременчуці чоловік знущався над жінкою в присутності її малолітньої доньки

У Кременчуці чоловік знущався над жінкою в присутності її малолітньої доньки

Днями до чергової частини відділення міліції у мікрорайоні Молодіжному за допомогою звернулась 35-річна жінка. Вона благала правоохоронців допомогти виселити її співмешканця з квартири, що винаймала разом зі своєю 10-річною донькою.

Коли ж правоохоронці дізналися за що «потрапив в немилість» її 26-річний співмешканець, то за вказаною нею адресою одразу ж виїхали на місце події. З’ясувалося, що чоловік, напередодні, протягом усієї ночі знущався з неї та її неповнолітньої доньки. А «завинила» цивільна дружина тим, що дізналася про його особисте листування з колишньою знайомою на одному з Інтернет-порталів.

У ході роботи міліціонери встановили, що ця сім’я близько півроку винаймала квартиру у селищі Молодіжне. Чоловік мав проблеми з алкоголем та три судимості за скоєння крадіжок. Він провів за гратами три з половиною роки. Того вечора чоловік повернувся додому захмелілий. Дитина сиділа за компьютерним столом, а жінка приймала ванну. Бажаючи поспілкуватися з дружиною, чоловік зайшов до ванної кімнати. Проте кохана почала дорікати йому з приводу спілкування з іншою жінкою на сторінках Інтернет-порталу. Це й викликало гнів чоловіка.

Сам затриманий пояснює, що за таких обставин йому щось «вдарило в голову». Він притяг напівоголену жінку до кімнати, де знаходилась її донька та почав погрожувати і їй, і доньці ножем відтяти пальці, щоб більше не «копошилися» у комп’ютері та не контролювали його особисте життя. Майже 5 годин зловмисник фізично та морально знущався з жінки та дитини. На тілі у жінки медики зафіксували сліди від побоїв та подряпини всього тіла. На щастя, дитині тілесних ушкоджень бузувір не завдав.

По даному факту слідчим управління порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 127 Кримінального кодексу України (катування), за що агресор може провести за гратами від 2-х до 5-ти років.


Автор: Лариса Майоршина, прес-служба Кременчуцького міського управління УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 жовтня 2012, 14:35 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації