Вхід | Реєстрація

П’яний студент відкрив стрілянину у таксі

П’яний студент відкрив стрілянину у таксі

У Полтаві іноземець влаштував стрілянину у машині таксі, повідомляє кореспондент ТСН.

Учора, близько 11 вечора таксист приїхав на виклик забрати трьох молодиків. Не дивлячись на те, що було темно, чоловік помітив в одного з них схожий на пістолет предмет. Проте везти їх не відмовився.

Спочатку пасажири поводилися мирно. Аж раптом один із молодиків, який сидів на задньому сидінні, почав стріляти.

За словами таксиста, перший постріл був у підлогу, другий у відчинене вікно. А коли він зробив стрільцю зауваження, той підставив пістолет до його голови і сказав, щоб таксист їхав прямо і мовчки.

Так, з пістолетом біля скроні, таксист проїхав ще кількасот метрів і зупинився на вимогу пасажирів. І ті, наче нічого не трапилось, заплатили, вийшли, подякували та пішли геть.

Однак водій пробачати молодикам не став. Він повідомив про стрілянину диспетчера та викликав міліцію.

Вже за кілька хвилин компанію іноземців затримали. Чому у салоні стріляли і тримали таксиста під прицілом, вони не знають. Один із затриманих розповів, що усі були напідпитку і просто їхали розважатися.

Нині затриманих відпустили на підписку про невиїзд. Усі вони приїхали з Туркменістану навчатися на лікарів. Для 17-річного стрільця навчання скоріш за все скінчиться, оскільки проти нього порушили кримінальну справу. За хуліганство із застосуванням зброї йому загрожує до 7 років в'язниці.


Автор: www.tsn.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 жовтня 2012, 15:29 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації