Вхід | Реєстрація

У Полтаві затримано любительку «кишенькового фітнесу»

У Полтаві затримано любительку  «кишенькового фітнесу»

Не поталанило нещодавно полтавці, яка на чергову пляшку спиртного вирішила заробити шляхом крадіжки. Тридцятишестирічна жінка під виглядом відвідувачки зайшла до одного з фітнес-клубів. У роздягальні, замість того, щоб переодягтись та йти до зали, гостя заходилась обшукувати чужий одяг на предмет наявності грошей та цінних речей. Уся операція, за її задумом, повинна була зайняти максимум хвилину-дві. Однак, якраз у момент нишпорення по речах до роздягальні із спортзалу зайшла молода дівчина. Мало того, зловмисниця безпосередньо «обчищала» речі саме цієї жінки. «Викрутитись» у даному випадку, заявивши, що це одяг сестри, чи подруги, як у подібній ситуації хотіла зробити злодійка, не було варіантів, тому вона просто побігла до виходу. Охорона закладу гав не ловила і на крики потерпілої дівчини моментально відреагувала та швидко затримала втікачку.

Працівники Київського райвідділу міліції, яким охоронці фітнес-клубу передали затриману, одразу впізнали у ній жінку, яка раніше неодноразово притягувалась до кримінальної відповідальності за скоєння різного роду крадіжок. Під час огляду особистих речей затриманої, у неї вилучили гаманець, який вона встигла прихопити із собою, вартістю у 150 гривень. У викраденому гаманці знаходилися 50 гривень готівкою та банківська картка потерпілої, на рахунку якої було 2000 гривень. Наразі відносно затриманої „на-гарячому” злодійки вирішується питання про порушення чергової кримінальної справи за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Відповідальність, передбачена даною статтею, передбачає поряд зі штрафом та виправними роботами, можливість до трьох років пожити за гратами.


Автор: Володимир Пасічко, помічник начальника Київського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 листопада 2012, 13:06 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації