Вхід | Реєстрація

Міліція Полтави розшукує вбивцю приватного підприємця

Міліція Полтави розшукує вбивцю приватного підприємця

Працівники міліції Октябрського райвідділу міста Полтава розшукують злочинця, який 8 листопада на території ринку «Полімпекс» скоїв замах на вбивство приватного підприємця.

Того дня, близько 17-ї години до Октябрського райвідділу міліції міста Полтава від диспетчера швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про вогнепальне поранення чоловіка по вулиці Новий Базар.

Як встановили правоохоронці, на торгівельній площадці території міського ринку, після закінчення робочого часу, 38-річний приватний підприємець отримав від невідомого вогнепальне поранення в голову з травматичної зброї.

Нажаль, попри всі старання лікарів, врятувати життя потерпілому не вдалося. Чоловік помер у лікарні 11 листопада.

Наразі працівниками міліції розслідуються кримінальні справи, які порушені за статтею 15, частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України – замах на вбивство та частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України - розбій.

Зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення.

За допомогою камер відеоспостереження вдалося зафіксувати підозрюваного у день скоєння злочину. Однак особа зловмисника досі не встановлена.

Шановні полтавці та гості міста!

Якщо ви впізнали зображеного на фото чоловіка або у вас є інформація, яка допоможе правоохоронцям швидше знайти та затримати особливо небезпечного злочинця, просимо не зволікати і негайно зателефонувати до міліції на номери телефонів: (0532) 51-77-55 або 102. Конфіденційність гарантуємо.


Автор: ВЗГ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 листопада 2012, 13:40 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації