Вхід | Реєстрація

Кривавим фіналом закінчилась сімейна сварка на Полтавщині

Кривавим фіналом закінчилась сімейна сварка на Полтавщині

До чергової частини Полтавського райвідділу внутрішніх справ у вечірній час надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл Полтавського району 41-річна жінка нанесла ножовий удар в живіт своєму чоловікові.

На місце пригоди миттєво виїхала слідчо-оперативна група Полтавського райвідділу міліції, яка встановила, що того вечора дружина повернулась додому на підпитку. Вдома на неї чекав чоловік, який теж «хильнув» зайвого. Між ними спалахнула сварка через ревнощі, яка переросла в бійку. Події розгорталися на кухні, де жінка намагалася готувати вечерю. Не витримавши фізичного насильства, вона схопила ножа та нанесла удар в живіт своєму чоловіку.

В міліції жінка пояснила, що вона не розуміла що коїла, адже була п’яна. Коли побачила кров на одязі, то негайно викликала швидку допомогу та працівників міліції. На даний час потерпілий перебуває у хірургічному відділенні 1 МКЛ.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України - умисне тяжке тілесне ушкодження.

Не дивлячись на те, що чоловік ніяких претензій до дружини не має, їй все одно загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Наразі у подружжя залишилось двоє дітей 1999 та 2006 року народження.


Автор: Лілія Овчаренко, інспектор Полтавського РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 листопада 2012, 13:31 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації