Вхід | Реєстрація

Літню жінку забили до смерті

Літню жінку забили до смерті

До чергової частини Октябрського райвідділу міліції міста Полтава від диспетчера швидкої допомоги надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир багатоповерхівки по провулку Токарному померла 69-річна жінка.

Слідчо-оперативна група міліції одразу виїхала на місце події та розпочала розслідування інциденту. Виявлений труп жінки був доставлений до бюро судово-медичних експертиз на дослідження, з метою встановлення причини смерті. Згодом судові медики встановили, що пенсіонерка померла насильницькою смертю - внаслідок отриманих тілесних ушкоджень.

Тож, міліціонери взялися за пошуки кривдників потерпілої. У ході роботи правоохоронці встановили, що в оселі, де мешкала пенсіонерка, не було світла. Воно було відключено за несплату. Скрізь був безлад та сморід, який поширювався на весь під’їзд. Зі свідчень очевидців стало відомо, що останнім часом до померлої навідувалися підозрілі особи. Їх вигляд говорив сам за себе: неохайні, постійно в брудному одязі та на підпитку.

Вдалося дізнатися і про те, що упродовж останнього місяця разом із жінкою проживала пара - 42-річний чоловік зі своєю знайомою полтавкою. Майже щодня вони разом вживали спиртні напої. Тож, підозра впала саме на цих людей. Коли працівники міліції затримали підозрюваного, останній одразу зізнався у скоєному. Кривдником жінки, яка поділилася житловою площею із малознайомими людьми, виявився мешканець сусідньої області. До того ж, із жовтня цього року чоловік був оголошений у розшук за скоєння крадіжки.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.


Автор: Світлана Росса, Октябрський РВ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2012, 09:11 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації