Вхід | Реєстрація

Кременчужанин власноруч виготовив зброю

Кременчужанин власноруч виготовив зброю

Правоохоронці Кременчуцького міського управління отримали інформацію про те, що мешканець нагірної частини міста хизувався знайомим, що сам вдома зміг змайструвати пістолет, який придатний до стрільби малокаліберними патронами. Перевірити дану інформацію взялися оперативні працівники карного розшуку міського управління. І дійсно, у молодого кременчужанина, при зовнішньому огляді правоохоронцями його одягу, в правій кишені куртки знаходився пістолет без серійного номеру з явними ознаками кустарного виробництва, а також один патрон до нього калібру 5,6 мм. Вилучені предмети були направлені для проведення відповідної науково-дослідної криміналістичної експертизи. Як пояснив чоловік, цей пістолет він виготовив власноруч. Зброя дійсно є боєздатною для здійснення одного пострілу. А носив її при собі з метою самозахисту, а також для того, щоб похизуватися перед своєю дівчиною.

Наразі по цьому факту розпочате кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (носіння, зберігання, виготовлення вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу ), за що передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2-х до 5-ти років.


Автор: Лариса Майоршина, прес-служба Кременчуцького міського управління УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 грудня 2012, 11:54 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації