Вхід | Реєстрація

Під час вихідних травмовано двоє 4-річних дітей

Незважаючи на початок зими, погодні умови зовсім не підтверджують її появи. Постійна мряка, тумани, дощі змушують учасників дорожнього руху бути більш пильними та обережними на автошляхах, адже навіть досвідченому водієві маленька помилка може коштувати дуже дорого, а тим, паче якщо мова йдеться про «новачків» або неповнолітніх, які сідають за кермо транспортних засобів та їдуть без нагальної потреби не дотримуючись, а іноді і не знаючи, Правил дорожнього руху.

Так, 1 грудня поточного року о 16 годині 50 хвилин в селі Омельник Кременчуцького району по вулиці Садовій рухався мопед YB50QТ-15 під керуванням 16-річного водія, який виїхав на смугу зустрічного руху і допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2109 під керуванням 52-річного водія, мешканця міста Кременчука. Внаслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди 4-річний пасажир мопеда отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом ключиці і доставлений в дитячу лікарню міста Кременчука.

Наступного дня близько 22-ої години в місті Кременчук по вулиці Червонопрапорній рухався автомобіль Деу-Ланос, під керуванням 63-річного місцевого жителя, що їхав зі сторони вулиці Хмельницького в напрямку вулиці Ревенка та допустив зіткнення з автомобілем «Мерседес-Бенц 318», під керуванням 22-річного кременчужанина. Внаслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля Деу-Ланос отримав: закриту черепно-мозкову травму, забиту рану лоба, забій грудної клітки та був доставлений до реанімаційного відділення 3-ї міської лікарні. А 4-річна пасажирка цього ж автомобіля отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом правої ключиці, забій правого стегна та доставлена до дитячої міської лікарні.

Враховуючи викладене, Державтоінспекція Полтавської області вкотре закликає всіх без винятку водіїв та пішоходів дотримуватися Правил дорожнього руху, кожна літера яких писана людською кров`ю, не порушувати їх та цінувати життя, як своє, так і оточуючих.


Автор: Прес-служба УДАІ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 грудня 2012, 13:40 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації