Вхід | Реєстрація

У Полтаві чоловік помер внаслідок ножового поранення

В місті Полтава 3-го грудня близько 23-ї години вечора в Октябрському районі сталося вбивство.

При виїзді на місце події слідчо-оперативна група Октябрського райвідділу міліції встановила, що того вечора молоде подружжя, 21-річна жінка та 25-річний чоловік, посварилося. Зі слів жінки, вона прогулювалася з подругами, коли до неї зателефонував чоловік та почав ображати.

«По телефону я зрозуміла, що чоловік був добре напідпитку, а коли він в такому стані, то стає неадекватною людиною, може битися та ображати мене, - говорить жінка. - Ми зустрілися з ним біля будинку, я саме поверталася з дівчатами додому. Він побачив нас та почав мене штовхати, бити в живіт. Я забігла до квартири знайомої і взяла кухонний ніж. Коли він продовжував бити мене, я дістала ніж та почала ним махати, а потім він впав, а я попросила подруг викликати міліцію та швидку.»

За словами заступника начальника Октябрського райвідділу міліції Сергія Бейгула, жінка спричинила чоловіку колото-різане поранення в області шиї, яке було несумісне з життям.

У скоєному жінка зізналася та пояснила свої дії тим, що вимушена була захищатися, адже була вагітною. Наразі вже відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України – навмисне вбивство. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Однак, крапку у цій історії невдовзі поставить суд.


Автор: Алла Квіта, інспектор ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 грудня 2012, 11:40 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації