Вхід | Реєстрація

Кременчуцька міліція розшукує крадійку, яка обікрала літню жінку

Кременчуцька міліція розшукує крадійку, яка обікрала літню жінку

До чергової частини міста Кременчук на номер «102» зателефонувала 88-річна бабця, яка крізь сльози повідомила, що близько години тому невідома жінка викрала у неї близько 8-ми тисяч гривень.

Правоохоронці виїхали на місце пригоди де встановили, що до бабці завітала жінка, яка представилась соціальним працівником. Шахрайка повідомила, що до Нового року всі пенсіонери мають отримати соціальні подарунки. Літня жінка відказала незнайомці, мовляв, подарунки їй не потрібні. Але невгамовна «соцпрацівник» наполягала на тому, що їй необхідно написати письмову відмову від благодійної допомоги.

Доки хазяйка відволіклась, пройдисвітка понишпорила по квартирі. Як потім виявилося - не дарма. Разом з «непроханою гостею» зникли гроші в сумі 7.800 гривень, які старенька збирала на поховання.

Прикмет злодійки невтішна жінка змогла запам’ятати небагато.

Зріст приблизно 160 см, середнього віку, ромської зовнішності. Була одягнена в чорну шкіряну куртку, сіру спідницю.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Якщо злочинницю буде встановлено та затримано, вона муситиме заплатити 750 гривень штрафу, або відбути громадські чи виправні роботи, або ж відбути покарання у вигляді обмеження чи позбавлення волі на строк до 3-х років.


Автор: Лариса Майоршина, прес-служба Кременчуцького міського управління УМВС України в Полтавській області.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 грудня 2012, 14:26 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації