Вхід | Реєстрація

У Кременчуці хлопця порізали ножем для квітів

Минулими вихідними до чергової частини міліції Кременчука надійшло повідомлення про те, що до хірургічного відділення однієї з лікарень міста госпіталізовано 23-річного юнака з ножовим пораненням черевної порожнини.

Як пояснив молодий чоловік, близько 5-00 години біля торгівельного центру, розташованого по вулиці Першотравневій, його поранив невідомий молодик.

У ході розслідування цього інциденту правоохоронці встановили, що у вказаному торгівельному закладі цілодобово працює магазин з продажу квітів. Того ранку на робочому місці знаходилася 20-річна продавець разом зі своїм хлопцем - однолітком. Раптом до приміщення магазину завітала юрба молодих людей. Вони почали глузувати та прискіпуватися до дівчини. Юнаки вступили в словесну перепалку з її молодим чоловіком. Далі сварка продовжилася вже на вулиці, в ході якої один з образників отримав проникаюче ножове поранення черевної порожнини з пошкодженням шлунку. Поранений юнак на таксі дістався до медичного закладу, де наразі перебуває на лікуванні. Інші учасники події з місця пригоди втекли.

Правоохоронцям довелося прикласти чимало зусиль, щоб встановити всіх осіб, причетних до створення конфліктної ситуації, що закінчилася різаниною.

Міліціонерам хлопець, котрий наніс удар, пояснив, що ніж, яким підрізають квіти, він прихопив з собою з магазину. Свою провину визнає, але стверджує, що таким чином захищався від групи молодиків, які в тій конфліктній ситуації намагалися його побити.

Наразі слідчим розпочате кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), за що передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 8-ми років. У процесі досудового розслідування слідчий ретельно вивчить усі обставини події, з’ясує ступінь провини кожного з учасників конфлікту та надасть належну правову оцінку усім учасникам ранкової пригоди. Однак, крапку у цій безглуздій кримінальній історії згодом поставить суд.


Автор: Лариса Майоршина, прес-служба Кременчуцького міського управління УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 грудня 2012, 11:36 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації