Вхід | Реєстрація

На Полтавщині внаслідок ДТП 3-є людей травмовано та 1 людина загинула

На Полтавщині внаслідок ДТП 3-є людей травмовано та 1 людина загинула

У Полтавській області 25 грудня поточного року на 354-му кілометрі автодороги Київ –Харків, поблизу села Ковалівка Полтавського району, сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій 3-є людей травмовано, та 1 людина загинула на місці.

За попередньою інформацією, автомобіль «Деу-Ланос», під керуванням 40-річного водія, рухався в напрямку міста Полтава. На зазначеному вище кілометрі автодороги водій легковика не впорався з керуванням та зіткнувся з автомобілем «Камаз» із причепом, який виконував поворот ліворуч. За кермом вантажівки перебував 44-річний полтавець.

Унаслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди пасажир легковика, 40-річна жінка, отримала травми, від яких загинула на місці. Водій «Деу-Ланос» отримав тілесні ушкодження у вигляді політравми та знаходиться в реанімаційному відділенні Полтавської обласної клінічної лікарні. 26-річна пасажирка «Деу-Ланос» із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, переломом кісток носу, переломом правої плечової кістки доставлена в реанімацію 1-ої міської лікарні Полтави. А 22-річна пасажирка легкового автомобіля із отриманими тілесними ушкодженнями доставлена на лікування у травматологічне відділенні 1-ої міської лікарні. Водій вантажівки не постраждав.

Шановні учасники дорожнього руху! Державтоінспекція Полтавщини вкотре закликає неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. В зимову пору, перш ніж виїхати, ретельно підготуйтеся до поїздки. У процесі руху враховуйте стан дорожнього покриття, заздалегідь прораховуйте кожний маневр, який збираєтесь зробити на дорозі. Стежте за поведінкою транспортного засобу, що рухається попереду, ззаду та поряд з вами. Пам’ятайте, що безпека на дорозі залежить від кожного з нас. Бережіть і себе, і інших учасників дорожнього руху від біди. Безпечних вам доріг!


Автор: УДАІ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 грудня 2012, 09:31 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації