Вхід | Реєстрація

Бажання поласувати червоної ікрою закінчилось кримінальним провадженням

Бажання поласувати червоної ікрою закінчилось кримінальним провадженням

Працівники охорони одного із супермаркетів міста Полтави другого дня нового року затримали двадцятитрирічного чоловіка, який намагався викрасти банку червоної ікри. Після чергового застілля на честь настання Нового року, п’яний молодик разом зі своїм товаришем пішли до даного магазину, щоб придбати випивку та продукти для продовження святкування.

Покупок чоловіки зробили чимало, а от на дорогу ікру чи то не вистачило грошей, чи просто шкода їх стало, тому банка делікатесу замість корзини опинилась у кишені молодика. Пильні охоронці помітили крадіжку і після того, як він пройшов повз касу, запропонували повернути товар. Однак, замість того, щоб зізнатись у скоєному та повернути викрадене, злодій вдався до втечі. Крім цього, під час втечі застосував силу до охоронців.

Наряд Державної служби охорони, який за декілька хвилин прибув на місце події, доставив затриманого до Київського райвідділу міліції міста Полтави. Під час спілкування зі слідчим, чоловік свої дії пояснював тим, що просто забув про банку, яку поклав до кишені. Однак, запитання міліціонера про те, для чого її взагалі було класти до кишені, якщо для цього є кошик та для чого втікати від охоронців, так і залишились без зрозумілої відповіді.

Зважаючи на усі обставини, Київським райвідділом міліції за даним фактом розпочате кримінальне провадження за статтею 15 та 186 Кримінального кодексу України (замах на пограбування). Дана стаття передбачає відповідальність у виді штрафу, виправних робіт на строк до двох років або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Тож, Новий 2013 рік для молодика розпочався досить непривабливо - без червоної ікри та із загрозою серйозної кримінальної відповідальності.


Автор: Алана Балагура, прес-офіцер УДСО при УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 січня 2013, 12:50 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації