Вхід | Реєстрація

Пішов з дому і не повернувся…

Пішов з дому і не повернувся…

Протягом святкового січня, особливо актуальною для роботи міліції, є проблема безвісти зниклих людей.

З початку місяця, в Полтавській області зафіксовано 57 таких випадків. Дуже часто люди, не замислюючись, ідуть з дому, забуваючи, при цьому, сповістити рідних та близьких про свої плани та місцезнаходження. Причини бувають найрізноманітніші: компанія знайомих, розпиття спиртних напоїв, нещасні випадки, особистий егоїзм тощо. Дуже часто зникають діти та літні люди. Ця проблема для правоохоронців постала винятково гостро у період вже минулих новорічних та різдвяних свят. Щодо кожного повідомлення про зникнення, якщо є на те підстави, міліція проводить ретельну перевірку та вживає максимум оперативно-розшукових заходів. Також відкривається кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України – Умисне вбивство.

На щастя, в більшості випадків, працівникам міліції, вдається розшукати зниклих і повернути їх додому. Проте трапляються і надзвичайно прикрі інценденти.

Так, за останні дні розшук безвісти зниклої 65-річної мешканки міста Полтави, яка нещодавно пішла з дому і не повернулась, припинили у зв’язку з виявленням її трупа у річці Ворскла. Слідів насильства не виявлено, причини смерті з’ясовуються.

Від переохолодження, за попередньою причиною,помер 61-річний мешканець міста Кременчук, який також пішов з дому і не повернувся. Причини смерті також з’ясовуються.

Тож міліція Полтавщини закликає бути обережними, уважними, відповідальними за свої вчинки! Батьки мають контролювати дозвілля своїх дітей. У разі будь-якої небезпеки чи нещасного випадку громадянам краще негайно звертатись за номером 102.


Автор: Юлія Лещенко, ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 січня 2013, 10:21 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації