Вхід | Реєстрація

П’яний хлопець вліз у магазин, роздівся до спіднього і уявляв себе твариною

П’яний хлопець вліз у магазин, роздівся до спіднього і уявляв себе твариною

Близько п’ятої години ранку наряд групи затримання Державної служби охорони, патрулюючи територію міста Полтави, отримав повідомлення про спрацювання охоронної сигналізації в одному із магазинів побутової техніки. За лічені хвилини правоохоронці прибули на місце події, де їх чекав свідок події.

Чоловік, який відпочивав у більярдному клубі поверхом вище, пояснив, що кількома хвилинами раніше бачив, як молодий хлопець, перебуваючи в не зовсім адекватному стані, розбив склопакет вхідних дверей магазину техніки та проник досередини.

Зайшовши до приміщення, правоохоронці помітили, що біля дверей розкиданий одяг, а з другого поверху чути шалений крик та «тваринний» рев одного з відвідувачів.

— Піднявшись сходами, ми помітили в більярдному клубі молодика, який бігав лише у спідньому та видавав звуки, схожі на звірині, – повідомив молодший інспектор СП ГЗ УДСО старший сержант міліції Роман Запорожець.

У його неадекватності правоохоронці переконалися відразу, адже така поведінка була притаманна або людям психічно неврівноваженим, або тим, хто не вміє розраховувати норму вживання спиртних напоїв.

Справді, чоловік був добряче напідпитку, адже запах алкоголю від нього було чути за кілька метрів.

Протидії правоохоронцям зловмисник не чинив, але тільки тому, що «не бачив» їх перед собою, адже вміст алкоголю перевищив усі допустимі норми.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Київського райвідділу міліції для з’ясування деталей злочину та встановлення суми завданого збитку. Також до магазину викликали власника і до його прибуття здійснювали охорону місця події.

Неадекватного 27-річного полтавця доставили до Київського райвідділу міліції.

Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Санкція даної статті передбачає штраф у розмірі від 8,5 до 17 тисяч гривень або арешт терміном шість місяців, або обмеження волі терміном до п’яти років.


Автор: www.magnolia-tv.com


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 січня 2013, 10:18 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації