Вхід | Реєстрація

У Кременчуці набиваючи собі авторитет неповнолітній вдався до грабежу

До Автозаводського райвідділу міліції надійшла письмова заява від 17-річного учня одного із професійно-технічних навчальних закладів міста Кременчук. Неповнолітній повідомив, що у нього відкрито заволоділи його MP3 –плеєром.

За справу взялися працівники кримінальної міліції у справах дітей Автозаводського райвідділу. Досвідчені міліціонери швидко встановили винуватця скоєного. Ним виявився 17-річний юнак, який навчається в одному закладі з потерпілим .

Під час перевірки правоохоронці встановили, що підозрюваний вчинив грабіж заради свого самоствердження серед молодших учнів.

На даний час відкрито кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України (пограбування).

За «самоствердження» юнакові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

У свою чергу, працівники кримінальної міліції у справах дітей Автозаводського райвідділу провели бесіди з педколективом та з учнями закладу щодо недопущенню повторних правопорушень в майбутньому, роз’яснивши ступінь тяжкості скоєного та відповідальність, що передбачена за дані проступки.


Автор: Прес-служба Кременчуцького МУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 лютого 2013, 12:17 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації