Вхід | Реєстрація

Проводяться перевірки протипожежного стану виборчих дільниць

Проводяться перевірки протипожежного стану виборчих дільниць
Незабаром вибори Президента України і за агітаційною метушнею важливо не забути про те, що на виборчих дільницях буде велике скупчення людей та ймовірність виникнення пожеж. Потрібно уважно поставитися до правил пожежної безпеки, від яких залежить безпека не тільки документації загальнодержавного значення, а і життя громадян України.
Працівниками держпожнагляду Головного управління МНС у Полтавській області проводяться перевірки об’єктів, де будуть розташовуватися виборчі дільниці. Для усунення виявлених недоліків складаються приписи, в яких пропонуються заходи щодо дотримання вимог пожежної безпеки, щоб не допустити пожеж і надзвичайних подій в період підготовки та проведення виборі. Особлива увага приділяється шляхам евакуації, установкам пожежної автоматики, джерелам зовнішнього протипожежного водопостачання, наявності та справності первинних засобів пожежогасіння, справністю електромережі. З головами, членами виборчих комісій та з обслуговуючим персоналом, який буде задіяний під час виборів проводяться додаткові інструктажі з питань пожежної безпеки.
Також з метою більшого контролю за протипожежним станом під час проведення виборів на дільницях будуть чергувати працівники МНС.

Автор: Прес-служба ГУМНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації