Вхід | Реєстрація

Банальні крадіжки з негативними юридичними наслідками

Святкові «розваги» кожен обирає за власними вподобаннями. Утім, як засвідчує практика, зустрічаються окремі категорії відпочивальників, що зупиняють свій безрозсудний вибір на суспільно небезпечній діяльності.
Напередодні новорічних свят 29-річний кремнчужанин вподобав чужий алюмінієвий посуд. Вочевидь до безпосереднього знайомства з працівниками міліції Автозаводського райвідділу чоловік сподівався, що його протизаконний вчинок залишиться в тіні. Він глибоко помилявся! Незначне на перший погляд діяння чинним кримінальним законодавством визнається злочином і передбачає негативні юридичні наслідки у вигляді кримінальної відповідальності. Наразі порушено кримінальну справу за фактом таємного викрадення чужого майна.
«Наказала доля у майбутньому бути чесним і законослухняним» 37-річному полтавцю, якого оперативники Ленінського райвідділу міліції затримали за крадіжку посуду. Подібно вищезгаданому прикладу чоловікові інкримінували таємне викрадення чужого майна.
Найбільшою оригінальністю виділилися двоє раніше засуджених полтавців. 50-річний чоловік викрав з магазину пляшку коньяку вартістю близько 300 гривень. Потерпіла сторона, рівно як і правоохоронці, не оцінили вишуканий смак крадія – на «гурмана» очікує кримінальне покарання. Інший – 21-річний мешканець Полтави – сподівався потаємно винести за територію одного із міських супермаркетів засоби для гоління. Самовпевненість молодика коштуватиме дорожче за викрадений ним товар.
На безкарність розраховував неповнолітній учень одного з кременчуцьких профтехучилищ, коли «обчищав» чужий ВАЗ-2104. За аптечку, 4 свічки запалення та блокнот, викрадені з автівки, 16-річний юнак відповідатиме за кримінальним законом.

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 січня 2010, 10:53 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації