Вхід | Реєстрація

Другий тайм вирішив долю гри

Лідери турнірних таблиць чемпіонату Новосанжарського району із кожним туром доводять свою майстерність. А от в області місцевій команді залишається сподіватися на диво.

 

Дев’ять м’ячів за один матч

Суботня гра з «Чистою криницею» була вкрай важливою для писарівського «Старта». Справа в тому, що виграш міг допомогти цій команді зайняти друге місце в своїй групі і вийти у півфінал чемпіонату. Тому для більш результативної гри писарівські футболісти підсилилися полтавськими гравцями. Для драбинівських спортсменів цей матч був не надто принциповим, так як вони відірвалися досить далеко від своїх опонентів. Та дозволити собі програти хлопці також не могли. Дякуючи амбіціям та настроям футболістів обох команд, гра виявилася цікавою, із великою кількістю моментів та голів.

Буквально на третій хвилині зустрічі писарівські спортсмени провели швидку атаку. На захист воріт став Вадим Олежко, який, відбиваючи, зрізав м’яч прямісінько в сітку. 0:1 — «Старт» повів у грі.

На 15-ій хвилині першого тайму драбинівець Артур Корнійчук спробував самостійно обіграти суперників, але помилився і м’яч опинився у його опонентів. «Стартівці», не втрачаючи шанс, пробили... І збільшили рахунок до двох м’ячів — 0:2.

Драбинівські вболівальники не могли зрозуміти, що сталося з їх командою, а писарівці сподівалися на перемогу своїх спортсменів. Крім того, на 35 хвилині матчу «Чистій криниці» був призначений штрафний удар. Його вміло виконав гравець «Старту», збільшивши розрив ще на одне очко — 0:3. Із таким радісним для «стартівців» результатом завершилася перша половина зустрічі. Цей рахунок повністю влаштовував писарівських гравців. Особливо якщо зважати на те, що він наближав їх до участі у півфіналі.

А от драбинівці ніяк не могли стерпіти такої ганебної поразки. Тим паче, що у минулому турі вони розіграли нічию з нехворощанською «Оріллю» і у глядачів та вболівальників могло скластися враження, що хлопці витратили всі свої сили ще до півфіналу. Тож другий тайм мав вирішити долю гри.

Можливо, футболістів «Чистої криниці» у перерві підбадьорили настанови тренера, а можливо, вони згадали, для чого вийшли на поле. Та сюжет другої половини гри набув нового забарвлення.

Перший гол у другому таймі на користь драбинівської команди головою забиває Антон Рудецький — 1:3.

Ненадовго повернувшись на свою половину, Антон знову робить чіткий прохід у штрафний майданчик писарівців, перекидає круглого на хід Миколі Удовенку, який пробиває,  але... влучає у воротаря. Та на місці виявився Віталій Баранович. Спортсмен чітким ударом відправляє «шкіряного» у ворота голкіпера «Старту» — 2:3.

Амбіції на ігровому майданчику зростають, футболісти обох колективів борються за м’яч на кожному клаптику поля. Аж раптом куля пролітає біля воріт писарівців і виходить на кутовий. І все той же граючий тренер Баранович подає на Максима Руденка, який зрівнює рахунок у грі — 3:3.

Незабаром арбітр призначає штрафний «стартівцям». Його береться виконати драбинівський гравець Микола Удовенко. І прекрасно справляється з поставленим завданням. 3:4 — «Чиста криниця» попереду.

Та за 5 хвилин до кінця зустрічі штрафний заробили драбинівські спортсмени. Для футболістів «Старту» це був останній шанс, щоб відігратися. І вони його не проґавили — 4:4.

Та все ж у цей суботній день фортуна була на боці драбинівців. За 2 хвилини до фінального свистка Антон Рудецький відправляє кулю у ворота суперників, а вона влучає в стійку і... відлітає у ворота! 4:5 — красива перемога лідерів. Тож спортсмени «Чистої криниці» доводять своє право очолювати групову таблицю і змагатись за лідерство в чемпіонаті.
У інших матчах туру були досягнуті наступні результати: група А: «Оріль» (Нехвороща) — «Ветеран» (Нехвороща) 2:1, «Юність» (Галущина Гребля) — «Темп» (Суха Маячка) +:-, «Оріль» (Лівенське) тур пропускала; група Б: «Колос» (Стовбина Долина) — «Зоря» (Руденківка) 1:1, «Чкалова» (Нові Санжари) — «Ворона» (Лелюхівка) -:+, «Чкаловець» (Великий Кобелячок) — «Світанок» (Великі Солонці) +:-; «Маяк» (Малий Кобелячок) тур пропускав.

Отож, у півфінальних поєдинках зустрінуться «Маяк» (Малий Кобелячок) — Оріль (Нехвороща) та «Зоря» (Руденківка) — «Чиста криниця» (Драбинівка). Матчі будуть проводитись вдома та на виїзді. Перші зустрічі відбудуться 11 жовтня, відповіді — 18 жовтня.

 

Залишається сподіватись на перемогу над «Колосом»

У неділю «стандартівці» зіграли на виїзді свою передостанню гру у цьому сезоні. Спортсмени зустрічалися з котелевським «Маяком».

Слід відмітити, що тенденція до незібрання основного складу у новосанжарської команди входить у звичку.
За перший тайм котелевці відправили у ворота гостей чотири м'ячі. У другій половині «Стандарт» скоротив відставання на два голи. Та гра без воротаря, якого зняли із зустрічі, не пішла на користь новосанжарцям. У підсумку — 2:8, перемога «Маяка».

У своєму завершальному матчі сезону «Стандарт» прийматиме вдома кобеляцький «Колос». Футбольні колективи будуть змагатися за право посісти «почесне» останнє місце у турнірній таблиці.

 

Чемпіонат Новосанжарського району 2014 р.

Підсумкова турнірна таблиця

Станом на 06.10.2014 р.

Група «А»

 

 

І

В

Н

П

М

О

1

«Чиста Криниця» Драбинівка

12

11

1

0

74:17

34

2

«Оріль» Нехвороща

12

6

3

3

41:25

21

3

«Ветеран»Нехвороща

12

6

1

4

27:32

19

4

«Старт» Писарівка

12

5

3

4

33:23

18

5

«Оріль» Лівенське

12

4

2

6

28:46

14

6

«Темп» Суха Маячка

12

2

1

9

9:34

7

7

«Юність» Галущина Гребля

12

2

1

9

20:59

7

 

 

Група «Б»

 

 

І

В

Н

П

М

О

1

«Маяк» Малий Кобелячок

12

9

3

0

44:15

30

2

«Зоря» Руденківка

12

9

2

1

49:11

29

3

«Чкаловець» В.Кобелячок

12

6

2

4

37:28

20

4

Ворона» Лелюхівка

12

6

0

6

25:31

18

5

«Колос» Стовбина Долина

12

5

1

6

47:33

16

6

«Світанок» В.Солонці

12

3

0

9

21:59

9

7

«Чкалова» Нові Санжари

12

0

0

12

2:48

0

 


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 жовтня 2014, 12:55 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації