Вхід | Реєстрація

Представлено нового начальника Кобеляцького райвідділу міліції

Сьогодні Михайло Цимбалюк, начальник Головного управління МВС України в Полтавській області, представив особовому складу Кобеляцького райвідділу міліції нового керівника. Ним став майор міліції Сергій Терела, який донедавна очолював лінійне відділення міліції річпорта Кременчук.

У процесі наради Михайло Михайлович довів до працівників міліції Кобеляцького району пріоритетні напрями боротьби зі злочинністю, вивчив моральний клімат в колективі та вказав на основні недоліки у роботі, зазначивши на строки їх усунення.

Друга частина візиту головного міліціонера області була приурочена зустрічі з родиною народного лікаря України Миколи Касьяна, серце якого перестало битися 28 жовтня 2009 року.

Андріана Миколаївна, дружина покійного легендарного лікаря, зустрічала Михайла Михайловича у Центрі мануальної терапії, що знаходиться у самому «серці» міста Кобеляк. Зараз вона разом із своїм сином Яном продовжують почесну справу Миколи Андрійовича - лікувати людей.

У затишній та теплій обстановці очільник міліції Полтавщини згадав добрим словом відомого на увесь світ Миколу Касьяна та презентував родині лікаря дві ікони із зображенням Божої Матері та Ісуса Христа.

Закінчився візит керманича міліції Полтавщини на Кобеляччині покладанням квітів на могилі Миколи Андрійовича. Жовті троянди, покладені начальником ГУМВС, уособили почуття великої поваги до народного цілителя та глибоку скорботу з приводу втрати  людини-легенди.

Автор: Алла Квіта, інспектор ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2010, 14:09 | Кобеляки |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації