Вхід | Реєстрація

Викрадена «Шкода» далеко не заїхала

Охороняючи безпеку дорожнього руху на автодорогах Полтавщини, працівники Державтоінспекції водночас ведуть також безперервну боротьбу зі злочинністю..
28 лютого 2010 року на 36 км автодороги Полтава-Олександрія, під час несення служби співробітниками Кобеляцької роти ДПС, старшим сержантом міліції С. О. Шевелою та прапорщиком міліції Ю. В. Кривенком був затриманий автомобіль «Шкода-Октавія», яким у ніч на 28 лютого в м. Полтаві незаконно заволоділи невідомі особи.
Завдяки оперативному реагуванню та добросовісному відношенню до своєї роботи, інспектори ДАІ майже без проблем затримали злочинця та автомобіль.


Автор: Сектор зв’язків з громадськістю УДАІ ГУМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2010, 08:13 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації