Вхід | Реєстрація

У парку встановили могильну плиту домашнім тваринам

У парку встановили могильну плиту домашнім тваринам

Легальних кладовищ для домашніх тварин у Миколаєві немає. Тому всі ховають своїх улюбленців на дачних ділянках, у найближчих парках і лісопосадках. Одне з таких стихійних поховань знаходиться в парку Дубки. Деяких улюбленців закопали в глибині парку. Інших — прямо на центральній алеї. Господарі відвідують могили улюбленців, ставлять квіти. Є і надгробні плити. Про це повідомили в паблік Contact Center при Миколаївській міській раді. Пост викликав резонанс, і городяни пропонують виділити ділянку землі для поховання домашніх тварин. Побоюючись, що установка надгробків набуде масового характеру. Що зовсім не підходить для міського парку.

Цвинтарі для тварин функціонують у всьому світі. Багато з них визнані історичними: сьогодні там не тільки ховають чотириногих улюбленців, а й проводять екскурсії для туристів.

Наприклад, кладовище Hartsdale в Нью-Йорку було відкрите в 1896 році. Там поховано більше 70 000 домашніх вихованців. Ціни на ділянки — до 500 доларів, причому замовити труну можна не тільки для кота або собаки, але навіть для померлого метелика. У переліку послуг — траурний оркестр і плакальник.

А в Парижі на кладовищі домашніх тварин Le Cimeti’re des Chiens поховані собака королеви Греції Єлизавети Румунської, кішка композитора Каміля Сен-Санса. Також тут є могила газелі, барана на прізвисько Фауст, курки по кличці Кокотт і пам’ятник бродячому собаці, збитому автомобілем недалеко від воріт кладовища 15 травня 1958 року.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 березня 2021, 14:42 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації