Вхід | Реєстрація

На трасі Н-31 будують тунель

На трасі Н-31 будують тунель

Тунель для проїзду сільськогосподарської техніки зводиться на автодорозі Н-31 Дніпро – Решетилівка в с.Шевченкове Полтавського району.

Будівництво забезпечить комфортні умови роботи місцевих аграріїв, адже спорудою зможуть проїхати великогабаритні механізми з одного поля на інше. Висота проїзду автотранспорту в тунельній частині шляхопроводу складає 5,5 м, ширина – 52,67 м. Про це пише пресллужба «Великого будівництва» на своїй сторінці у Facebook.

Транспорт місцевих мешканців, зокрема і с/г техніка, буде їхати під основною дорогою.

Тунель буде споруджений із монолітного залізобетону. На сьогодні виконуються роботи з армування та бетонування монолітної оправи тунельної частини шляхопроводу.

Підрядна організація: Альтком.

Дорога Н-31, протяжністю 138,4 км, сполучатиме Дніпро та Київ. Протяжність дороги в межах Полтавської області складе 79,4 км – її будують в цементобетоні, а в Дніпропетровській області – 59 км. Там вона будується в асфальтобетоні. Звершити будівництво траси плануємо вже цього року.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 березня 2021, 16:46 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації