Вхід | Реєстрація

Підліток катався на гойдалці та став рекордсменом

Підліток катався на гойдалці та став рекордсменом

Патрік Купер з Нової Зеландії провів минулі вихідні, катаючись на гойдалці. У цьому не було б нічого незвичайного, якби він не робив це протягом 36 годин.

17-річний юнак вирішив встановити світовий рекорд із найдовшого катання на гойдалці. Йому вдалося перевершити досягнення попередньої рекордсменки — новозеландки Еймі Півотт, яка у 2013 році провела на гойдалці 32 години.

Хлопець розпочав своє катання у суботу, 5 березня, о 10:23, а закінчив у неділю ввечері — о 22:23. Таким чином, він гойдався цілих 36 годин. Патріку дозволялося щогодини робити короткі перерви по 5 хвилин. Також їх можна було накопичувати. Перші 9 годин юнак катався безперервно, а потім зупинився на 45 хвилин, які встиг «зекономити».

— Найважче було подолати світанок. Приблизно з 3 до 7 ранку мені здавалося, що кожна хвилина тягнеться цілу вічність. Я дуже хотів спати, але випив кілька енергетичних напоїв, і мені полегшало, — поділився Патрік Купер.

Коли цей марафон закінчився, хлопець проспав цілу ніч, а в понеділок вранці розповів, що досі був трохи втомленим і мав невелику кріпатуру, але загалом юнак почувався добре.

Встановлення свого рекорду юнак вирішив поєднати з корисною справою і організував збір коштів для лікарні Starship. За півтори доби йому вдалося зібрати 2300 доларів (понад 63 тисячі гривень).

Рекорд Патріка ще не внесли до Книги Гіннеса. Для цього йому потрібно надіслати її представниками доказ — повний відеозапис, на якому видно, що хлопець справді провів на гойдалці заявлений час. Після цього йому потрібно буде зачекати ще кілька місяців.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 березня 2021, 18:44 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації