Вхід | Реєстрація

На Полтавщині минулої доби перевірено понад тисячу осіб

На Полтавщині минулої доби перевірено понад тисячу осіб

За минулу добу, 1 травня, поліція Полтавщини перевірили більше 12800 осіб.

Євген Рогачов, начальник поліції Полтавщини, повідомив:

– Працівники районних органів поліції Полтавщини минулої доби перевірили понад 790 транспортних засобів та більше ніж 1 280 осіб, одну з них перевіряють на причетність до співпраці з ворогом.

У зв’язку з необхідністю усунення ризиків та захисту населення від ворожих зазіхань, правоохоронці забезпечують систематичний моніторинг дотримання обмежень воєнного стану та контролюють міграційні процеси. З цією метою, зокрема, працівники управління міграційної поліції області спільно з іншими уповноваженими органами проводять систематичні превентивні рейди на залізничних та автовокзалах, а також у потягах (за маршрутами їх курсування) щодо виявлення можливих пособників ворога та осіб, причетних діяльності російських диверсійних груп.

Поліція закликає громадян відповідально ставитися до вимушених обмежень воєнного часу, суворо дотримуватися встановлених правил, чітко виконувати вказівки військових та поліцейських, які виконують покладені на них службові обов'язки, та оперативно інформувати правоохоронні органи про підозрілих осіб.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 травня 2022, 10:15 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації