Вхід | Реєстрація

Перепис населення пройде після війни

Перепис населення пройде після війни

Перепис населення пройде в Україні після закінчення війни та завершення слідчих дій, у тому числі для уточнення кількості загиблих та/або зниклих безвісти людей та їх пошуку, сказав Президент України Володимир Зеленський.

«Вони (російські військові) усувають сліди. Ви ж знаєте про приклад мобільних крематоріїв, які росіяни завезли (до Маріуполя) та спалили трупи людей. У таких випадках буде складне слідство. Скільки людей загинуло, ніхто точно не знає. Тому буде слідство, потім буде перепис населення. Потрібно знайти всіх цих людей (загиблих і/або зниклих безвісти)», — розповів Зеленський у інтерв’ю польським ЗМІ в Києві.

До війни перепис населення в Україні був запланований на початок 2023 року, ймовірно, на лютий. Наприкінці листопада 2021 року був підписаний Меморандум про взаєморозуміння України та Apple, який мав допомогти в її організації. Востаннє перепис в Україні проводився у 2001 році.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 травня 2022, 19:19 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації