Вхід | Реєстрація

Як отримати статус безробітного

Як отримати статус безробітного

Кабмін прийняв постанову про спрощену реєстрацію в Державній службі зайнятості українців, які втратити роботу через війну. Про це йшлося на сайті Уряду. Відповідну постанову прийняли 29 квітня.

Особи, які не мають повного пакету документів для подачі заявки, зможуть стати на облік по безробіттю за спрощеною процедурою — через додаток або портал Дія. Йдеться про подачу заяви в електронній формі без урахування документів про освіту, трудової книжки, військово‑облікового документу тощо, — йшлося в повідомленні.

Зазначили, що офіційний статус безробітного можуть отримати люди, які після введення воєнного стану працювали на умовах трудового договору, гіг-контракту чи іншого цивільно-правового договору, але втратили роботу.

Уряд гарантує виплату допомоги всім, хто став на облік у визначеному законодавством порядку, — додали в повідомленні.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 травня 2022, 19:21 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації